Nieuwe samenwerking!

Samen tegen diefstal met Velopass!

ENRA is altijd bezig om manieren te vinden om diefstal van een fiets zoveel mogelijk te voorkomen.

Daarom zijn we de samenwerking aangegaan met Velopass, dé oplossing om uw eigendom te beveiligen en de kans op een succesvolle terugkeer bij de rechtmatige eigenaar te vergroten.

Velopass biedt u als fietser een digitaal fietspaspoort. Door uw fiets te registreren en het framenummer aan uw persoonlijke gegevens te koppelen, vergroten we de kans dat gestolen fietsen worden teruggevonden.

Een belangrijk voordeel van de fietsregistratie is dat het niet alleen helpt bij het voorkomen van diefstal, maar ook bij het doen van aangifte in geval van verlies of diefstal. Als uw fiets ooit gestolen wordt, is Velopass er om u te ondersteunen en u te begeleiden bij het melden van diefstal. Bovendien kunnen eerlijke vinders u direct op de hoogte stellen als ze uw fiets terugvinden.

Het systeem werkt op internationale schaal en werkt ook samen met verschillende fietsenwinkels. Hierdoor kunnen zij verdachte fietsen herkennen die mogelijk gestolen zijn en u daarvan op de hoogte stellen als uw fiets bij hen wordt aangeboden.

Fiets registreren
U kunt uw fiets makkelijk registreren via www.velopass.com, u kunt er daarbij voor kiezen de fiets gratis te registreren of om gebruik te maken van een sticker met daarin een chip. Deze bevestigd u op uw fiets en maakt duidelijk aan potentiële dieven dat uw fiets geregistreerd is en kan hen ontmoedigen om een poging tot diefstal te wagen. Daarbij kan iedereen de NFC chip scannen om de status van uw fiets te controleren. Wanneer deze door u als gestolen opgegeven blijkt, kunnen ze u als eigenaar direct op de hoogte stellen.

Laten we samenwerken in de strijd tegen fietsdiefstal! Sluit u aan bij Velopass en bescherm uw fiets met een handig digitaal fietspaspoort. Samen kunnen we de diefstalcijfers terugdringen en fietsen veiliger maken voor ons allemaal.